surmysuu surmysuusurmysuu
|
مناسب ترين مكان ها براي كشت برنج سه استان مازندران گيلان و گلستان ميباشد زيرا از نظر رطوبت و دما ،آب و خاك در بهترين و ايده ال ترين حالت مي باشند. برنج طارم نوعي برنج ايراني است كه حتي لاشه آن نيز از ديگر برنج هاي خارجي بهتر مي باشد و داراي ارزش غذايي بسيار است. برخي از افراد با تصور اين كه اين برنج ها به صورت خرد شده است و قد نمي كشد برنجهاي خارجي را كه با پخت بر طول دانه ان ها نيز افزوده مي شود رامصرف مي نمايند .ولي در حالت كلي برنج ها ي ايراني و خصوصا برنج شمال كشور به دليل دارا بودن آب و هواي مناسب و زمين حاصلخير براي كشت از نظر مرغوبيت از ديگر برنج ها بهتر مي باشد . در كارخانه هاي شاليكوبي برنج زماني كه بذرشالي را براي تبديل به برنج به كارخانه مي برند ،دستگاهها تبديل شالي به برنج مقداري از برنج را به صورت خرد شده تحويل مي دهند كه در كارخانه برنج به دو قسمت تقسيم مي شود برنج طارم و ديگري برنج ريز شده طارم كه همان لاشه طارم است و به قيمت كمتري از خود برنج طارم مي باشد. كارخانه شاليكوبي و برنج فروشي امين با عرضه مستقيم برنج سرلاشه طارم اين تضمين را به شما عزيزان مي دهد كه سرلاشه ها كاملا خالص و يكدست بوده و با قيمت ارزان و با كيفيت بالا به فروش مي رسند چون هدف ما جلب رضايت و نگهداري مشتري است نه فروش موقت. خريد اينترنتي برنج لاشه برنج را مي توانيد به دو صورت خريد كيلويي و جزئي و يا خريد عمده برنج سرلاشه انجام دهيد براي مشاوره خريد برنج با ما تماس بگيريد.شاليكوبي امين : كارخانه شاليكوبي امين با برند iranricemill آماده ارائه خدمات فروش انواع برنج ايراني از جمله : برنج طارم / برنج شيرودي / برنج شمالي / برنج چينو / برنج ايراني / برنج ندا / برنج طارم سنگي و... بابهترين كيفيت مي باشد
امتیاز:
بازدید: 18
برنج ، محصولي است كه در ايران مشتري زيادي دارد و ميزان مصرف آن در كشورمان بالاست . برنج در دوره هاي متفاوتي در هر منطقه اي بسته به شرليط آب و هوايي منطقه كشت مي شود . در اين مقاله به بررسي تفاوت دوره هاي كشت برنج مي پردازيم .كشت اول برنج ايراني :در شمال كشور كشاورزان مازندراني تقريبا از اوايل فروردين شروع به كشت برنج كرده و تا فصل برداشت كه اواخر تير ماه ميباشد را مشغول شاليكاري هستند كه اين مدت از زراعت را كشت اول برنج گويند . رتون (دونوج) :بعضي از كشاورزان در صورتي كه آب در دسترس داشته باشند ، بلافاصله پس از برداشت كشت اول ، زمين هاي شاليزاري را دوباره آبياري كرده (بدون هيچ شخمي و يا بذر پاشي و يا نشاء كاري) و با دادن كود و محلول هاي تقويتي ، ساقه باقي مانده از كشت اول گياه را وادار به جوانه زني و پنجه زني كرده و اين بار در مدت كوتاه تري (حدوداً دو ماه) شلتوك برنج از خوشه ها نمايان ميشود . كشت رتون معمولا از اواسط تيرماه شروع و تا اواسط شهريور طول مي كشد . كشت دوم :اكثر مردم كشور كشت دوم را با رتون اشتباه ميگيرند يا هر دو را شبيه هم ميدانند . در مورد كشت رتون كه توضيح داده شده است ولي در مورد كشت دوم بايد گفت با توجه به شرايط منطقه و وضعيت آب و هوايي آن مكان ، شاليكاران شروع به كشت دوم برنج ميكنند بدين صورت كه بلافاصله بعد از كشت اوّل ، زمين هاي شاليزاري را شخم زده و غرباب ميكنند و در گوشه اي از زمين به مانند كشت اول خزانه شالي را آماده كرده و پس از چند روز نشاء كاري صورت ميگيرد . در واقع مي توان گفت در كشت اول و كشت دوم برنج هيچ فرقي از نظر آماده سازي زمين و نشاء كاري وجود ندارد . فقط ذكر اين نكته مهم است كه در كشت دوم از ارقام زود رس استفاده مي شود تا كه سرماي پاييز به شالي هاي برنج آسيب نرساند و به مرحله خوشه دهي برسند . كيفيت كشت اول برنج بهتر است يا كشت دوم و يا رتون؟كيفيت برنج در درجه اول به نوع رقمي كه كشت ميشود ، وابسته است ولي تفاوت در كيفيت برنج كشت اول ، دوم ، و رتون (دونوج) به برخي دلايل ديگر نيز ارتباط دارد كه در ذيل به آن اشاره ميشود . در ۴ ماهه اول سال ، شب هاي مازندران به تدريج گرما بيشتر ميشود ولي در ۴ ماه دوم سال اين حالت بر عكس مي شود ، يعني با گذشت زمان ما شب هاي سرد تري را خواهيم داشت كه در نتيجه اين اختلاف دماي شب و روز (روز هاي گرم و شب هاي سرد ) باعث مي شود كه سرعت متابوليسم گياه كاهش يافته و در نتيجه عطر برنج زيادتر از كشت اول باشد . همچنين طول دوره پر شدن دانه هاي برنج (زمان انتقال مواد غذايي به درون خوشه ها) در كشت اول نسبت به كشت دوم بسيار كم است كه متاثر از شرايط آب و هوايي است . اين اختلاف زمان در دوره پرشدن خوشه ها باعث مي شود كه برنج كشت دوم فرصت بيشتري براي پر شدن دانه ها داشته باشد و تمام مواد غذايي را به طور كامل در خوشه ها انتقال دهد كه در نتيجه باعث ميشود برنج هاي كشت دوم قطور تر از برنج هاي كشت اول باشد و ري آمدن و پخت بيشتري (اگر براي يك نفر به طور مثال ۱۰۰ گرم برنج كشت اول نياز باشد ، براي برنج كشت دوم ۸۰ گرم نياز است) نسبت به كشت اول داشته باشد . پس به طور كلي ميتوان گفت برنج كشت دوم خوش عطر تر ، قطور تر و پخت بيشتري نسبت به برنج هاي كشت اول دارند . تمامي نكات گفته شده در رابطه با كشت دوم ، براي برنج رتون نيز صداق است . قيمت برنج شمالدر شمال كشور قيمت برنج ها به ترتيب از گرانترين به ارزان ترين مربوط به كشت رتون ، كشت دوم و كشت اول است . براي اطلاع از قيمت بروز برنج به صفحه ليست قيمت هاي فروشگاه اينترنتي آرتا رحيمي مراجعه كنيد . از فروشگاه آنلاين برنج آرتا رحيمي خريد برنج خود را با اطمينان انجام دهيد.
امتیاز:
بازدید: 103
معرفي برنج رقم كوهرنگ:به دليل تنوع ژنتيكي و اختلاط موجود در توده هاي محلي برنج امكان دستيابي به حداكثر عملكرد كمي و كيفي از اين توده ها فراهم نيست و اعمال مديريت در مزرعه با اطمينان كافي انجام نمي شود. لذا به منظور استفاده از توان توليد و كيفيت اين توده ها و استفاده از آن ها در برنامه هاي اصلاحي برنج، ابتدا مي بايست اين توده ها خالص سازي شوند، سپس لاين هاي برتر در مناطق و سال هاي مختلف مورد بررسي قرار گيرند تا در انتخاب و معرفي آن ها اطمينان كافي حاصل شود. هدف از اين مقاله معرفي برنج رقم كوهرنگ با آرتا رحيمي فروشگاه اينترنتي خريد و فروش برنج همراه باشيد.[caption id="attachment_7029" align="alignnone" width="902"] معرفي برنج رقم كوهرنگ[/caption] ويژگي هاي برنج رقم كوهرنگاگر مي خواهيد درباره ويژگي ها و مزاياي برنج رقم كوهرنگ بيشتر بدانيد مي توانيد به فايل PDF مقاله مراجعه كنيد. اين مطلب برگرفته از سايت SID مي باشد. فروشگاه اينترنتي خريد و فروش برنج شمالبرنج آرتا رحيمي سالهاي متوالي است كه در زمينه توليد و عرضه برنج در سطح استان گلستان مشغول فعاليت مي باشد. با ظهور اينترنت و ايجاد زيرساخت هاي توزيع و بسته بندي و ارسال در فضاي مجازي، چندين سالي است كه در اين حوزه فعاليت مي نمايند. خريد اينترنتي ارزان برنج ايرانياگر به دنبال خريد برنج با قيمت مناسب هستيد ، حتي يك ثانيه را هم از دست ندهيد . ما به شما برنج آرتا رحيمي را پيشنهاد مي كنيم . بسياري از مردم در زمينه تشخيص برنج خوب و با كيفيت تخصص و توانايي ندارد. همچنين خريد اين محصول به صورت مستقيم از شاليزار و خود كشاورز هزينه، زمان و زحمت زيادي را به دنبال دارد. ما همين كار را براي شما با هزينه كمتر و صرف كمترين زمان انجام مي دهند. شما مي توانيد انواع برنج شمال را به صورت اصل و خالص از ما خريداري كرده و از طعم و عطر آن لذت ببريد. [caption id="attachment_7030" align="alignnone" width="902"] معرفي برنج رقم كوهرنگ[/caption] برنج ايراني مرغوب را از كجا بخريم؟با توجه به اينكه دلالان اين حرفه بسيار زياد شده اند و براي افزايش فروش برنج مرغوب و با كيفيت را با نمونه پايين تر تركيب مي كنند و قيمت برنج را پايين تر مي فروشند.با اين وصف ما به شما پيشنهاد مي كنيم كه خريد برنج خود را از برنج آراتا رحيمي انجام دهيد كه تمامي محصولات آن با كيفيت و مرغوب مي باشد و با استاندارد هاي لازمه توليد و بسته بندي مي شود. روش خريد برنج در فروشگاه اينترنتي برنج ايرانيفرآيند خريد برنج در فروشگاه اينترنتي برنج ايراني، به دو صورت انجام ميشود. روش اول: خريد آنلاين برنج از فروشگاه اينترنتي و پرداخت آنلاين هزينه ي آن ( بعد از تكميل فرآيند خريد، كارشناسان ما در سريعترين زمان، برنج شما را به آدرس درج شده در هنگام خريد، ارسال مي نمايند.) روش دوم: خريد به صورت ثبت سفارش : عموماً اين روش براي خريد هاي بالاي 500 كيلوگرم استفاده ميشود ، چرا كه حجم خريد بسيار بالا مي باشد و براي امور تجاري مورد بهره برداري قرار مي گيرد، لذا به همين منظور، مي توانيد خريد برنج مورد نياز را از طريق فرم ثبت سفارش خريد برنج، تكميل نماييد تا كارشناسان ما، در اسرع وقت، فرآيند ثبت سفارش شما را پيگيري نمايند.)
امتیاز:
بازدید: 109
برنج سفيد پرارزشتر است يا برنج فرآوري شده؟ برنج فرآوري شده در مقايسه با برنج سفيد خواص تغذيهاي بيشتري دارد، اما به دليل آن كه طي فرآوري بافتش سفت ميشود براي پختن و نرم شدن به زمان زيادتري نياز دارد، ولي همچون برنج سفيد ميتوان آن را به صورت كته يا چلو (آبكش) تهيه كرد. در اين مقاله قصد داريم برنج فراوري شده را به شما بشناسانيم.برنج فرآوري شده را بشناسيدآيا تا به حال برنج فرآوري شده را ديده يا خوردهايد؟ اصلا ميدانيد همين برنج هاي هندي و پاكستاني كه در بستهبنديهاي مختلف در بازار عرضه ميشود معمولا فرآوري شده است؟ شايد هماكنون برخي از افراد با خود بگويند، مگر ميشود برنج را فرآوري كرد. اگر برنج فرآوري شود كه ظاهر آن تغيير ميكند. تعدادي هم ميگويند لابد فرآوري برنج به همان روند شلتوك و سبوسگيري از دانه برنج و سفيد كردن آن گفته ميشود. بعضيها هم نظر ديگري دارند. آنها بر اين باورند كه دانههاي برنج را آرد كرده و به آن موادي ميافزايند و دوباره به شكل دانههاي برنج درميآورند، در اين صورت برنج فرآوري ميشود. اما پرسش اينجاست دانههاي برنج چگونه و با چه هدفي فرآوري ميشود؟ آيا ميتوان گفت بر اثر همين فرآوري است كه برنج خارجي ري ميكند و تا سه برابر طولش قد ميكشد؟ ارزش تغذيهاي برنج فرآوري شده بيشتر است يا برنج قهوهاي؟ آيا برنجهاي غني شده و ژنتيكي نوعي برنج فرآوري شده است؟ اين درست است كه ميگويند برنج فرآوري شده از اختلاط آرد برنج و مواد افزودني تهيه ميشود؟ برنج فرآوري شده از نظر متخصصين علوم تغذيهمتخصصين علوم و صنايع غذايي مي گويند: برنج وقتي از شاليزار برداشت ميشود شلتوك نام دارد و داراي دو پوسته است. پوسته خارجي كه زرد و ضخيم است و پوسته زيرين يا داخلي كه نازك و قهوهاي رنگ است و سبوس نام دارد. وقتي اين دو پوسته با دستگاه از دانه برنج جدا شود برنج سفيد به دست ميآيد و اگر تنها پوسته خارجي از دانه جدا شود و سبوس بر سطح دانه باقي بماند برنج قهوهاي توليد شده است. ديگران نيز اين مطالب را خوانده اند:خواص برنج ايرانيبرنج سر لاشه چيست؟اما برنج فرآوري شده چگونه توليد ميشود؟در كشورهايي چون تايلند، سريلانكا، ژاپن، چين، هندوستان و پاكستان كه كشت برنج در آنجا به دليل بارشهاي مداوم زياد است، بخشي از برنج برداشت شده را قبل از اين كه پوستگيري شود ـ يعني قبل از جدا كردن پوسته خارجي و سبوس ـ در مدت زمان معيني ميجوشانند و پس از خشك كردن، پوسته خارجي و سبوس را از دانه برنج جدا ميكنند كه به محصول به دست آمده برنج فرآوري شده يا پارابويل گفته ميشود. پارابويل در لغت به معناي پيش پخت شده يا نيم جوش است. يكي از اهداف توليد برنج فرآوري شده آن است كه بر اثر نيم جوش شدن، مقاومت دانه برنج نسبت به تنشهاي شاليكوبي افزايش يافته و درصد شكستگي و نيم دانه شدن برنج كاهش مييابد و هدف دوم بالا بردن ارزش تغذيهاي آن است. برنج سفيد پرارزشتر است يا برنج فرآوري شده؟اما آيا نيم جوش شدن برنج فرآوري شده باعث نميشود محصول درصدي از ارزش تغذيهاي خود را از دست بدهد؟ با توجه به اينكه برنج نيمجوش شده نهتنها ارزش تغذيهاي خود را از دست نميدهد، بلكه بر ريزمغذيهايش نيز افزوده ميشود، دانه برنج كامل (شلتوك) وقتي در محفظه بسته نيمجوش ميشود مقاديري از ويتامينها بخصوص ويتامينهاي گروه B، املاح معدني و مقداري از چربي و پروتئين پوسته و سبوس وارد بافت دانه مي شود و بر اين اساس برنج از رنگ سفيد به رنگ زرد طلايي تغيير رنگ ميدهد. اين برنج در مقايسه با برنج سفيد خواص تغذيهاي بيشتري دارد، اما به دليل آن كه طي فرآوري بافتش سفت ميشود براي پختن و نرم شدن به زمان زيادتري نياز دارد، ولي همچون برنج سفيد ميتوان آن را به صورت كته يا چلو (آبكش) تهيه كرد. ضمن اين كه برنج فرآوري شده به دليل بافت سختتر در حين شستوشو و پخت به ميزان كمتري ويتامينها و املاح خود را از دست ميدهد. به گفته اين متخصص، ري كردن و قد كشيدن برنجهاي فرآوري شده به گونه برنج و نوع فرآوري آن بستگي دارد. فرآوري مطلوب ميتواند در قد كشيدن دانههاي برنج تاثير بسزايي داشته باشد. برنج فرآوري شده يا برنج قهوهاي؟برنج قهوهاي به برنجي گفته ميشود كه سبوس بر سطح دانه برنج باقي مانده باشد. در نتيجه اين برنج در مقايسه با برنج سفيد خواص فيبري و تغذيهاي بيشتري دارد، اما به گفته متخصصين تغذيه به برنجي كه فرآوري شده و رنگ زرد و قهوهاي به خود گرفته هم برنج قهوهاي ميگويند كه بيشترين برنج قهوهاي موجود در بازار از همين نوع برنج پارابويل يا فرآوري شده است، اما اگر بخواهيم برنج قهوهاي سبوس دار را با برنج فرآوري شده مقايسه كنيم هر دو محصول از نظر ريزمغذيها تقريبا در يك جايگاه قرار دارند. با اين تفاوت كه خواص فيبري برنج سبوسدار بيشتر است. برنج ايراني بهتر است يا خارجي؟پس به اين ترتيب اگر اغلب برنجهاي خارجي يا وارداتي هندي و پاكستاني فرآوري شده باشند اين برنجها در مقايسه با برنجهاي سفيد ايراني بايد خاصيت بيشتري داشته باشند. اين استاد دانشگاه در اين باره ميگويد: بايد اين نكته را همدر نظر داشت كه اگر برنجهاي خارجي با سموم غيرمجاز و در زمان نامناسب سمپاشي شده يا آلوده به فلزات سمي و سنگين جيوه، آرسنيك و كادميوم باشند، بدون شك در زمان فرآوري يا نيم جوش شدن دانهها، سموم و آلودگيها از طريق پوسته وارد بافت دانه برنج شده و محصول آلوده و براي سلامت مخاطرهآميز ميشود. طبق نظر متخصصين، اين آلودگيها در برنجهاي ايراني هم وجود دارد كه البته ميزان آن از طريق آزمايشات مختلف قابل پيشگيري و پيگيري است. اين متخصص تصريح ميكند براي كمك به خروج سموم و آلودگيهاي احتمالي برنجهاي فرآوري شده خارجي بهتر است برنج به صورت آبكش تهيه شود تا از اين طريق مقاديري از آلودگيهاي شيميايي و سمي از بافت دانه خارج و حذف شود. عمربرنج فرآوري شده كوتاهتراستاما شايد اين پرسش مطرح شود، برنج فرآوري شده در مقايسه با ديگر برنجها بايد تحت شرايط خاصي نگهداري شود؟ ماندگاري اين محصول چقدر است؟ برنج فرآوري شده به دليل آن كه در حين نيمجوش شدن مقاديري از روغن سبوس در بافتش نفوذ ميكند، در مقايسه با برنج سفيد ماندگاري كمتري داشته و بايد در مكاني خشك و خنك و به دور از گرما و رطوبت نگهداري شود. در غير اين صورت روغن سبوس چون غيراشباع است، فسادپذيري بالايي داشته و در شرايط نامساعد محيطي بسرعت اكسيد و تجزيه شده و طعم و مزه برنج را تند ميكند. برنج غني شده همان برنج فرآوري شده است؟«برنج غني شده با برنج فرآوري شده فرق ميكند» اين را متخصصان علوم تغذيه ميگويند و معتقدند: هر نوع برنج سفيد، قهوهاي و فرآوري شده را ميتوان غنيسازي كرد. در غنيسازي برنج، محلولي از املاح و ويتامينها تهيه كرده و به شكل پوششي روي دانههاي برنج اسپري و سپس خشك ميكنند. اين نوع برنج اغلب در كشورهاي خارجي توليد ميشود و در ايران سابقه توليد ندارد. به توصيه اين متخصص برنج غني شده را نبايد به دفعات زياد شستوشو داد و نبايد براي پخت آن از روش آبكش استفاده كرد. زيرا تركيبات غنيكننده به واسطه آبكش برنج از سطح دانهها جدا شده و برنج خواصي همچون برنج معمولي پيدا خواهد كرد. برنج ژنتيكي خواص تغذيهاي متمايزي دارد؟متخصصي تغذيه درباره برنجهاي تراريخته ژنتيكي ميگويند بيشتر برنجهاي خارجي، تراريخته ژنتيكي هستند. اين برنجها را با دستكاري در ژن نسبت به آفات، بيماريهاي گياهي و شرايط آب و هوايي اصلاح و مقاوم كرده و برنج را پربازده ميكنند. اين استاد دانشگاه خاطرنشان ميكند: برنجهاي ژنتيكي برخلاف باور عامه مردم از نظر ارزش تغذيهاي، خواص متمايزي نسبت به ديگر برنجهاي معمولي و فرآوري شده ندارند. برنج ساختگي واقعيت ندارداين كه ميگويند برخي برنجهاي وارداتي همچون برنجهاي هندي ساختگي است يعني اين برنجها را ابتدا آسياب و آرد كرده و پس از اختلاط با موادي مجدد آن را با دستگاه اكسترودر (فرمدهنده) به دانههاي برنج تبديل ميكنند، چقدر صحت دارد؟ متخصصين تغذيه با رد اين موضوع تصريح ميكنند تا به حال در هيچ كارخانهاي برنج به اين شيوه تهيه نشده است. البته چند سالي است در بازار نوعي ماكاروني به شكل دانههاي برنج توليد ميشود كه ماده اوليه و اصلي آن خمير گندم است و روش فرآوري آن با روش فرآوري يا پارابويل برنج تفاوتهاي آشكاري دارد. فروشگاه اينترنتي برنج آرتا رحيميبا توجه به اينكه دلالان اين حرفه بسيار زياد شده اند و براي افزايش فروش برنج مرغوب و با كيفيت را با نمونه پايين تر تركيب مي كنند و قيمت برنج را پايين تر مي فروشند.با اين وصف ما به شما پيشنهاد مي كنيم كه خريد برنج خود را از برنج آراتا رحيمي انجام دهيد كه تمامي محصولات آن با كيفيت و مرغوب مي باشد و با استاندارد هاي لازمه توليد و بسته بندي مي شود.
امتیاز:
بازدید: 97
ايران رايس ميل شاليكوبي امين شاليكوبي امين : ارائه دهنده انواع برنج چينو و برنج محلي شمال با بهترين كيفيت ،راهنماي شما درخريد انواع برنج ايراني اصيل مي باشد. برنج طارم / برنج شيرودي / برنج شمالي / برنج چينو / برنج ايراني
خريدار برنج ايراني اگر خريدار برنج ايراني مي باشيد مي توانيد به سايت ايران رايس ميل سري بزنيد و سفارش خريد برنج از شاليكوبي امين را دهيد در اين صورت مي توانيد هم برنج مرغوب و ارزان از درب كارخانه سفارش داده و درب منزل تحويل بگيريد.
ليست قيمت برنج
انواع برنج طارم
برنج شيرودي از نوع اقلام پرمحصول برنج است و به اين علت قيمت ارزان تري نسبت به ديگر برنج ها دارد. برنج شيرودي از نظر ظاهري بسيار به هاشمي شباهت داشته و از نظر كيفيت طعم و پخت در حد مطلوب وخوب بوده اما بعد از طارم ،هاشمي ،فجر وعلي كاظمي قرار دارد.
برنج شمالي برنج شمالي بسيار مرغوب و با كيفيت مي باشد.
برنج فجر
برنج فجريكي از ارقام پرمحصول مي باشد كه در مراسمات از اين برنج به علت مقرون به صرفه بودن استفاده مي شود
خريد برنج از نوع برنج ايراني مرغوب امروزه افزايش يافته است .معمولا افراد ترجيح مي دهند برنج ايراني و برنج شمالي خريد نمايندتا برنج هاي نامرغوب خارجي.
برنج چينو
امتیاز:
بازدید: 139
|
|
[قالب وبلاگ : سایت آریا] [Weblog Themes By : sitearia.ir] |